Team van ervaren makelaars

Ons team van ervaren makelaars heeft de expertise om u te helpen uw droomhuis te vinden, of u nu op zoek bent naar een starterswoning of een luxe woning. Onze makelaar werkt met u samen bij elke stap van het proces, van het vinden van woningen die binnen uw budget passen tot het onderhandelen over de beste deal namens u.

We weten dat het vinden van de juiste woning belangrijk is, en we zijn er om te helpen het proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Bij MND real estate weten we dat het kopen van een nieuw huis of het verkopen van je oude huis een hele spannende stap kan zijn. Je hebt dan graag iemand die verstand van zaken heeft en dit zo goed mogelijk aan jou probeert uit te leggen. Bij MND real estate zorgen wij voor een goede voorbereiding en nemen we je mee in het proces. Je bent hierdoor goed op de hoogte van wat er gebeurd, en gaan we samen met een ontspannen gevoel te werk. Wij nodigen u vriendelijk uit contact met ons op te nemen en een afspraak te maken.

Makelaar industrie

Als het gaat om onroerend goed, de meeste mensen denken van het kopen of verkopen van een huis. Er is echter zo veel meer dat gaat in de industrie dan alleen onroerend goed transacties. Er zijn agenten die helpen alle juridische zaken en papierwerk te regelen, agenten die samenwerken met ontwikkelaars om nieuwe eigendommen te creëren, en agenten die huurders helpen hun perfecte huis te vinden.

Uw huis is een van de belangrijkste investeringen die u ooit zult maken, en u hebt een makelaar nodig die u kunt vertrouwen om u te helpen de perfecte plek te vinden en de beste deal te sluiten. Als het gaat om het vinden van de juiste agent, moet je iemand met de ervaring en kennis om u te begeleiden door het proces.

Team van ervaren verkoopmakelaars

Een goede makelaar zal u ook kunnen adviseren over wat er moet gebeuren om uw huis voor te bereiden op de verkoop, en ze hebben een groot netwerk van middelen tot hun beschikking, van makelaars tot hypotheekmakelaars.

Als u denkt aan het kopen of verkopen van een huis, moet u overwegen te werken met een verkoopmakelaar. Zij hebben de ervaring en kennis om u te helpen uw onroerend goed doelen te bereiken.

Bij MND real estate weten we dat het kopen van een nieuw huis of het verkopen van je oude huis een hele spannende stap kan zijn. Je hebt dan graag iemand die verstand van zaken heeft en dit zo goed mogelijk aan jou probeert uit te leggen. Bij MND real estate zorgen wij voor een goede voorbereiding en nemen we je mee in het proces. Je bent hierdoor goed op de hoogte van wat er gebeurd, en gaan we samen met een ontspannen gevoel te werk. Wij nodigen u vriendelijk uit contact met ons op te nemen en een afspraak te maken.

Illustration-03.png

1. Kennismakingsgesprek om ideeën uit wisselen

U wilt een woning kopen? Dan doet u er goed aan om een aankoopmakelaar van M&D Real Estate in te schakelen. Onze aankoopmakelaars zijn experts in woningen aankopen en verkopen en kennen inmiddels alle ins en outs.. Voordat we beginnen gaan wij graag met u een vrijblijvend gesprek aan. Wat voor een woning wilt u kopen? Koopt u alleen of met een partner? Wat is het doel van uw koop? Wij stellen vooraf goed vast wat u wensen zijn, zodat we een duidelijk profiel hebben en u passende advies kunnen geven.
Why do you choose for M&D Real Estate

We are happy to help you with
the following services

Sell your home

Do you want to sell your home for the best price and within a reasonable period of time? These new times call for a new kind of broker. A personal and involved real estate agent who goes along with the developments...

Buy your dream home

The start of an exciting journey. For the vast majority of people, buying a home is the biggest expense of their lives. An exciting process with major financial consequences. Guidance by an experienced and knowledgeable broker...

Evaluate a property

For an objective determination of the value of homes, building land, apartments and residential complexes or commercial real estate, you should call in a broker/appraiser who has the required knowledge.

Evaluation

If you want to know what the current value of your home is, you can call or email us to make an appointment for an introductory meeting and recording of your home.

Vertrouw op een expert

At M&D Real Estate, our expertise lies in buying and selling homes. We also offer valuations and home styling. We also work side-by-side with mortgage advisers. This way we can guide you from A to Z and be of service.

De woningmarkt is continue in beweging met nieuwe trends, wetten en regels, starters en meer. Wij lezen ons constant in over de veranderingen op de markt en omdat wij elke dag het aanbod in de gaten houden zijn we erg up-to date. Kortom, de makelaars van M&D Real Estate zijn de experts op de huizenmarkt. 

FAST AND FREE ADVICE?

Free or charge
receiving information?

  What our clients say about us

  Contact M&D Real Estate

  Phone number

  085 – 047 9014
  Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

  email

  info@mndrealestate.nl

  About us

  Bij M&D Real Estate staat u centraal en geniet u van een betrokken en deskundige aanpak. Wij proberen uw belang altijd zo goed mogelijk te dienen en het beste resultaat te realiseren.

  Google Rating
  5.0
  Based on 62 reviews

  © 2024 M&D Real Estate

  Gemaakt door Nano Web