Team van ervaren aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar begrijpen we hoe overweldigend het kan zijn om een huis te kopen. Er zijn zoveel factoren waarmee rekening moet worden gehouden, van het vinden van de juiste locatie tot het onderhandelen over de prijs. Daarom staan wij klaar om onze expertise en ervaring te gebruiken om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met aankoopmakelaar is dat we een grondige kennis hebben van de huizenmarkt en de lokale omgeving. We volgen voortdurend de laatste ontwikkelingen, kennen de trends en begrijpen de waarde van onroerend goed in verschillende gebieden. Deze kennis stelt ons in staat om u te helpen bij het vinden van de perfecte woning die past bij uw budget en behoeften.

Daarnaast nemen we het zware werk uit handen door het zoeken naar geschikte huizen voor u over te nemen. We hebben toegang tot uitgebreide databases en netwerken, en we zijn goed verbonden in de vastgoedgemeenschap. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt huizen vinden die aan uw criteria voldoen. Dit bespaart u kostbare tijd en energie.

Hulp van een ervaren aankoopmakelaar

Wanneer u eenmaal een woning heeft gevonden die u interesseert, zullen we u begeleiden bij het doen van een grondige inspectie en het beoordelen van de waarde van het pand. We hebben ervaring met het herkennen van mogelijke problemen en kunnen u adviseren over de onderhandelingen met de verkoper. Onze doelstelling is om ervoor te zorgen dat u een eerlijke prijs betaalt voor uw nieuwe woning.

Bovendien zijn we er om u te ondersteunen gedurende het hele aankoopproces, inclusief het afhandelen van de administratieve taken en het begrijpen van de juridische documenten. We zorgen ervoor dat alles volgens de regels verloopt en dat u volledig op de hoogte bent van uw rechten en verplichtingen.

Illustration-03.png

1. Kennismakingsgesprek om ideeën uit wisselen

U wilt een woning kopen? Dan doet u er goed aan om een aankoopmakelaar van M&D Real Estate in te schakelen. Onze aankoopmakelaars zijn experts in woningen aankopen en verkopen en kennen inmiddels alle ins en outs.. Voordat we beginnen gaan wij graag met u een vrijblijvend gesprek aan. Wat voor een woning wilt u kopen? Koopt u alleen of met een partner? Wat is het doel van uw koop? Wij stellen vooraf goed vast wat u wensen zijn, zodat we een duidelijk profiel hebben en u passende advies kunnen geven.
Why do you choose for M&D Real Estate

We are happy to help you with
the following services

Sell your home

Do you want to sell your home for the best price and within a reasonable period of time? These new times call for a new kind of broker. A personal and involved real estate agent who goes along with the developments...

Buy your dream home

The start of an exciting journey. For the vast majority of people, buying a home is the biggest expense of their lives. An exciting process with major financial consequences. Guidance by an experienced and knowledgeable broker...

Evaluate a property

For an objective determination of the value of homes, building land, apartments and residential complexes or commercial real estate, you should call in a broker/appraiser who has the required knowledge.

Evaluation

If you want to know what the current value of your home is, you can call or email us to make an appointment for an introductory meeting and recording of your home.

Vertrouw op een expert

At M&D Real Estate, our expertise lies in buying and selling homes. We also offer valuations and home styling. We also work side-by-side with mortgage advisers. This way we can guide you from A to Z and be of service.

De woningmarkt is continue in beweging met nieuwe trends, wetten en regels, starters en meer. Wij lezen ons constant in over de veranderingen op de markt en omdat wij elke dag het aanbod in de gaten houden zijn we erg up-to date. Kortom, de makelaars van M&D Real Estate zijn de experts op de huizenmarkt. 

FAST AND FREE ADVICE?

Free or charge
receiving information?

  What our clients say about us

  Contact M&D Real Estate

  Phone number

  085 – 047 9014
  Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

  email

  info@mndrealestate.nl

  About us

  Bij M&D Real Estate staat u centraal en geniet u van een betrokken en deskundige aanpak. Wij proberen uw belang altijd zo goed mogelijk te dienen en het beste resultaat te realiseren.

  Google Rating
  5.0
  Based on 62 reviews

  © 2024 M&D Real Estate

  Gemaakt door Nano Web