Een verkoopmakelaar van M&D

Als verkoopmakelaar begrijpen we dat het verkopen van een huis een belangrijke en vaak emotionele beslissing is. Daarom staan wij klaar om onze expertise en ervaring in te zetten om u te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces.

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met een verkoopmakelaar is dat we een grondige kennis hebben van de vastgoedmarkt en de lokale omgeving. We volgen voortdurend de markttrends en begrijpen de waarde van onroerend goed in verschillende gebieden. Deze kennis stelt ons in staat om een realistische en competitieve verkoopprijs voor uw woning vast te stellen.

Daarnaast hebben we de ervaring en de middelen om uw woning op de juiste manier te presenteren aan potentiële kopers. We weten hoe we uw woning aantrekkelijk kunnen maken met professionele foto’s, virtuele rondleidingen en pakkende beschrijvingen. We gebruiken ons uitgebreide netwerk en onze marketingvaardigheden om uw woning onder de aandacht te brengen van geïnteresseerde kopers.

Team van ervaren verkoopmakelaar

Als verkoopmakelaar nemen we de stress en het gedoe van de onderhandelingen uit handen. We zijn bedreven in het voeren van onderhandelingen en weten hoe we uw belangen het beste kunnen behartigen. We zorgen ervoor dat u de best mogelijke verkoopprijs krijgt en begeleiden u bij het afhandelen van de contractuele en juridische aspecten van de verkoop.

Bovendien zijn we er om u te ondersteunen gedurende het hele verkoopproces. We zorgen voor de planning en organisatie van bezichtigingen, beantwoorden vragen van potentiële kopers en begeleiden u bij het afhandelen van de administratieve taken. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u goed geïnformeerd bent en de juiste beslissingen neemt.

Illustration-03.png

1. Kennismakingsgesprek om ideeën uit wisselen

U wilt een woning kopen? Dan doet u er goed aan om een aankoopmakelaar van M&D Real Estate in te schakelen. Onze aankoopmakelaars zijn experts in woningen aankopen en verkopen en kennen inmiddels alle ins en outs.. Voordat we beginnen gaan wij graag met u een vrijblijvend gesprek aan. Wat voor een woning wilt u kopen? Koopt u alleen of met een partner? Wat is het doel van uw koop? Wij stellen vooraf goed vast wat u wensen zijn, zodat we een duidelijk profiel hebben en u passende advies kunnen geven.
Why do you choose for M&D Real Estate

We are happy to help you with
the following services

Sell your home

Do you want to sell your home for the best price and within a reasonable period of time? These new times call for a new kind of broker. A personal and involved real estate agent who goes along with the developments...

Buy your dream home

The start of an exciting journey. For the vast majority of people, buying a home is the biggest expense of their lives. An exciting process with major financial consequences. Guidance by an experienced and knowledgeable broker...

Evaluate a property

For an objective determination of the value of homes, building land, apartments and residential complexes or commercial real estate, you should call in a broker/appraiser who has the required knowledge.

Evaluation

If you want to know what the current value of your home is, you can call or email us to make an appointment for an introductory meeting and recording of your home.

Vertrouw op een expert

At M&D Real Estate, our expertise lies in buying and selling homes. We also offer valuations and home styling. We also work side-by-side with mortgage advisers. This way we can guide you from A to Z and be of service.

De woningmarkt is continue in beweging met nieuwe trends, wetten en regels, starters en meer. Wij lezen ons constant in over de veranderingen op de markt en omdat wij elke dag het aanbod in de gaten houden zijn we erg up-to date. Kortom, de makelaars van M&D Real Estate zijn de experts op de huizenmarkt. 

FAST AND FREE ADVICE?

Free or charge
receiving information?

  What our clients say about us

  Contact M&D Real Estate

  Phone number

  085 – 047 9014
  Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

  email

  info@mndrealestate.nl

  About us

  Bij M&D Real Estate staat u centraal en geniet u van een betrokken en deskundige aanpak. Wij proberen uw belang altijd zo goed mogelijk te dienen en het beste resultaat te realiseren.

  Google Rating
  5.0
  Based on 62 reviews

  © 2024 M&D Real Estate

  Gemaakt door Nano Web