Ruim aanbod aan expats woningen

Bent u een expat die op zoek is naar kwalitatieve expats woningen? Zoek niet verder! Bij M&D Real Estate bent u aan het juiste adres voor het vinden van de perfecte expats woningen. Met onze ruime ervaring in het verhuren en verkopen van expats woningen en ons toegewijde team van experts, kunt u erop vertrouwen dat wij uw belangen vooropstellen.

Het vinden van geschikte expats woningen kan een uitdagende taak zijn, maar wij zijn er om het u gemakkelijker te maken. Bij M&D Real Estate begrijpen we de unieke behoeften van internationale bewoners. Of u nu op zoek bent naar een modern appartement in het bruisende stadscentrum, een comfortabele eengezinswoning in een rustige buurt of een luxueuze villa aan de rand van de stad, wij hebben een breed scala aan opties die aansluiten op uw specifieke wensen.

Onze uitgebreide diensten omvatten het gehele proces van het vinden van een expat woning. Van het begrijpen van uw voorkeuren en eisen tot het uitvoeren van grondige zoekopdrachten, onderhandelingen en het opstellen van huur- of koopovereenkomsten, wij nemen al het werk uit handen. Ons doel is om u een stressvrije en bevredigende ervaring te bieden bij het vinden van uw nieuwe thuis.

Team van ervaren verkoopmakelaars

Bij M&D Real Estate hebben we een uitgebreid portfolio aan expat-vriendelijke woningen. Onze lijst met beschikbare woningen is zorgvuldig samengesteld en omvat diverse mogelijkheden die passen bij verschillende budgetten en levensstijlen. Of u nu op zoek bent naar een volledig gemeubileerd appartement nabij internationale scholen, een trendy loft in een levendige buurt of een ruime gezinswoning met tuin, wij hebben de expertise om u te helpen bij het vinden van uw ideale expat woning.

Wij begrijpen dat expats vaak specifieke vragen en zorgen hebben met betrekking tot het vinden van een woning in een nieuw land. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om u persoonlijke ondersteuning en begeleiding te bieden gedurende het hele proces. Wij streven naar uitstekende klantenservice en willen ervoor zorgen dat uw expat-ervaring op het gebied van wonen voldoet aan al uw verwachtingen.

Team van ervaren verkoopmakelaars

Een goede makelaar zal u ook kunnen adviseren over wat er moet gebeuren om uw huis voor te bereiden op de verkoop, en ze hebben een groot netwerk van middelen tot hun beschikking, van makelaars tot hypotheekmakelaars.

Als u denkt aan het kopen of verkopen van een huis, moet u overwegen te werken met een verkoopmakelaar. Zij hebben de ervaring en kennis om u te helpen uw onroerend goed doelen te bereiken.

Bij MND real estate weten we dat het kopen van een nieuw huis of het verkopen van je oude huis een hele spannende stap kan zijn. Je hebt dan graag iemand die verstand van zaken heeft en dit zo goed mogelijk aan jou probeert uit te leggen. Bij MND real estate zorgen wij voor een goede voorbereiding en nemen we je mee in het proces. Je bent hierdoor goed op de hoogte van wat er gebeurd, en gaan we samen met een ontspannen gevoel te werk. Wij nodigen u vriendelijk uit contact met ons op te nemen en een afspraak te maken.

Illustration-03.png

1. Kennismakingsgesprek om ideeën uit wisselen

U wilt een woning kopen? Dan doet u er goed aan om een aankoopmakelaar van M&D Real Estate in te schakelen. Onze aankoopmakelaars zijn experts in woningen aankopen en verkopen en kennen inmiddels alle ins en outs.. Voordat we beginnen gaan wij graag met u een vrijblijvend gesprek aan. Wat voor een woning wilt u kopen? Koopt u alleen of met een partner? Wat is het doel van uw koop? Wij stellen vooraf goed vast wat u wensen zijn, zodat we een duidelijk profiel hebben en u passende advies kunnen geven.
Why do you choose for M&D Real Estate

We are happy to help you with
the following services

Sell your home

Do you want to sell your home for the best price and within a reasonable period of time? These new times call for a new kind of broker. A personal and involved real estate agent who goes along with the developments...

Buy your dream home

The start of an exciting journey. For the vast majority of people, buying a home is the biggest expense of their lives. An exciting process with major financial consequences. Guidance by an experienced and knowledgeable broker...

Evaluate a property

For an objective determination of the value of homes, building land, apartments and residential complexes or commercial real estate, you should call in a broker/appraiser who has the required knowledge.

Evaluation

If you want to know what the current value of your home is, you can call or email us to make an appointment for an introductory meeting and recording of your home.

Vertrouw op een expert

At M&D Real Estate, our expertise lies in buying and selling homes. We also offer valuations and home styling. We also work side-by-side with mortgage advisers. This way we can guide you from A to Z and be of service.

De woningmarkt is continue in beweging met nieuwe trends, wetten en regels, starters en meer. Wij lezen ons constant in over de veranderingen op de markt en omdat wij elke dag het aanbod in de gaten houden zijn we erg up-to date. Kortom, de makelaars van M&D Real Estate zijn de experts op de huizenmarkt. 

FAST AND FREE ADVICE?

Free or charge
receiving information?

  What our clients say about us

  Contact M&D Real Estate

  Phone number

  085 – 047 9014
  Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

  email

  info@mndrealestate.nl

  About us

  Bij M&D Real Estate staat u centraal en geniet u van een betrokken en deskundige aanpak. Wij proberen uw belang altijd zo goed mogelijk te dienen en het beste resultaat te realiseren.

  Google Rating
  5.0
  Based on 62 reviews

  © 2024 M&D Real Estate

  Gemaakt door Nano Web