Advies op maat van makelaars in Amsterdam

Bent u op zoek naar ervaren makelaars in Amsterdam die u kan assisteren bij het kopen of verkopen van uw woning? Zoek niet verder! Bij M&D Real Estate staan wij voor u klaar om u door elke stap van het proces te begeleiden en u te voorzien van professioneel advies. Met onze uitgebreide kennis van de Amsterdamse vastgoedmarkt en ons toegewijde team van experts, kunt u erop vertrouwen dat wij uw belangen altijd voorop stellen.

Als makelaars in Amsterdam hebben wij een diepgaand inzicht in de lokale markt. Wij begrijpen dat elke buurt zijn eigen unieke kenmerken heeft en wij zorgen ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Of u nu een woning wilt kopen in het levendige stadscentrum van Amsterdam of juist de voorkeur geeft aan een rustige buitenwijk, wij kennen de verschillende wijken en kunnen u helpen de perfecte plek te vinden die voldoet aan uw wensen.

Ervaren makelaars in Amsterdam

Onze diensten omvatten zowel de verkoop als de aankoop van onroerend goed. Als u uw woning wilt verkopen, zorgen onze makelaars in Amsterdam voor een professionele presentatie, effectieve marketing en maximale exposure, zodat uw woning de aandacht krijgt die het verdient. Als u op zoek bent naar een nieuwe woning, luisteren wij naar uw specifieke behoeften en gaan wij actief op zoek naar de beste opties die aansluiten bij uw wensen en budget.

Bij M&D Real Estate begrijpen wij dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke beslissing is. Daarom streven wij ernaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons team van professionele en ervaren makelaars staat klaar om u te begeleiden en u te helpen bij elke stap. Wij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden, eventuele zorgen weg te nemen en ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt gedurende het gehele proces.

Illustration-03.png

Kennismakingsgesprek om ideeën uit wisselen

U wilt een woning kopen? Dan doet u er goed aan om een aankoopmakelaar van M&D Real Estate in te schakelen. Onze aankoopmakelaars zijn experts in woningen aankopen en verkopen en kennen inmiddels alle ins en outs.. Voordat we beginnen gaan wij graag met u een vrijblijvend gesprek aan. Wat voor een woning wilt u kopen? Koopt u alleen of met een partner? Wat is het doel van uw koop? Wij stellen vooraf goed vast wat u wensen zijn, zodat we een duidelijk profiel hebben en u passende advies kunnen geven.
Why do you choose for M&D Real Estate

We are happy to help you with
the following services

Sell your home

Do you want to sell your home for the best price and within a reasonable period of time? These new times call for a new kind of broker. A personal and involved real estate agent who goes along with the developments...

Buy your dream home

The start of an exciting journey. For the vast majority of people, buying a home is the biggest expense of their lives. An exciting process with major financial consequences. Guidance by an experienced and knowledgeable broker...

Evaluate a property

For an objective determination of the value of homes, building land, apartments and residential complexes or commercial real estate, you should call in a broker/appraiser who has the required knowledge.

Evaluation

If you want to know what the current value of your home is, you can call or email us to make an appointment for an introductory meeting and recording of your home.

Vertrouw op een expert

At M&D Real Estate, our expertise lies in buying and selling homes. We also offer valuations and home styling. We also work side-by-side with mortgage advisers. This way we can guide you from A to Z and be of service.

De woningmarkt is continue in beweging met nieuwe trends, wetten en regels, starters en meer. Wij lezen ons constant in over de veranderingen op de markt en omdat wij elke dag het aanbod in de gaten houden zijn we erg up-to date. Kortom, de makelaars van M&D Real Estate zijn de experts op de huizenmarkt. 

FAST AND FREE ADVICE?

Free or charge
receiving information?

  What our clients say about us

  Contact M&D Real Estate

  Phone number

  085 – 047 9014
  Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

  email

  info@mndrealestate.nl

  About us

  Bij M&D Real Estate staat u centraal en geniet u van een betrokken en deskundige aanpak. Wij proberen uw belang altijd zo goed mogelijk te dienen en het beste resultaat te realiseren.

  Google Rating
  5.0
  Based on 62 reviews

  © 2024 M&D Real Estate

  Gemaakt door Nano Web