Ruim aanbod aan expats woningen

Bent u een expat die op zoek is naar kwalitatieve expats woningen? Zoek niet verder! Bij M&D Real Estate bent u aan het juiste adres voor het vinden van de perfecte expats woningen. Met onze ruime ervaring in het verhuren en verkopen van expats woningen en ons toegewijde team van experts, kunt u erop vertrouwen dat wij uw belangen vooropstellen.

Het vinden van geschikte expats woningen kan een uitdagende taak zijn, maar wij zijn er om het u gemakkelijker te maken. Bij M&D Real Estate begrijpen we de unieke behoeften van internationale bewoners. Of u nu op zoek bent naar een modern appartement in het bruisende stadscentrum, een comfortabele eengezinswoning in een rustige buurt of een luxueuze villa aan de rand van de stad, wij hebben een breed scala aan opties die aansluiten op uw specifieke wensen.

Onze uitgebreide diensten omvatten het gehele proces van het vinden van een expat woning. Van het begrijpen van uw voorkeuren en eisen tot het uitvoeren van grondige zoekopdrachten, onderhandelingen en het opstellen van huur- of koopovereenkomsten, wij nemen al het werk uit handen. Ons doel is om u een stressvrije en bevredigende ervaring te bieden bij het vinden van uw nieuwe thuis.

Team van ervaren verkoopmakelaars

Bij M&D Real Estate hebben we een uitgebreid portfolio aan expat-vriendelijke woningen. Onze lijst met beschikbare woningen is zorgvuldig samengesteld en omvat diverse mogelijkheden die passen bij verschillende budgetten en levensstijlen. Of u nu op zoek bent naar een volledig gemeubileerd appartement nabij internationale scholen, een trendy loft in een levendige buurt of een ruime gezinswoning met tuin, wij hebben de expertise om u te helpen bij het vinden van uw ideale expat woning.

Wij begrijpen dat expats vaak specifieke vragen en zorgen hebben met betrekking tot het vinden van een woning in een nieuw land. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om u persoonlijke ondersteuning en begeleiding te bieden gedurende het hele proces. Wij streven naar uitstekende klantenservice en willen ervoor zorgen dat uw expat-ervaring op het gebied van wonen voldoet aan al uw verwachtingen.

Team van ervaren verkoopmakelaars

Een goede makelaar zal u ook kunnen adviseren over wat er moet gebeuren om uw huis voor te bereiden op de verkoop, en ze hebben een groot netwerk van middelen tot hun beschikking, van makelaars tot hypotheekmakelaars.

Als u denkt aan het kopen of verkopen van een huis, moet u overwegen te werken met een verkoopmakelaar. Zij hebben de ervaring en kennis om u te helpen uw onroerend goed doelen te bereiken.

Bij MND real estate weten we dat het kopen van een nieuw huis of het verkopen van je oude huis een hele spannende stap kan zijn. Je hebt dan graag iemand die verstand van zaken heeft en dit zo goed mogelijk aan jou probeert uit te leggen. Bij MND real estate zorgen wij voor een goede voorbereiding en nemen we je mee in het proces. Je bent hierdoor goed op de hoogte van wat er gebeurd, en gaan we samen met een ontspannen gevoel te werk. Wij nodigen u vriendelijk uit contact met ons op te nemen en een afspraak te maken.

Illustration-03.png

1. Kennismakingsgesprek om ideeën uit wisselen

U wilt een woning kopen? Dan doet u er goed aan om een aankoopmakelaar van M&D Real Estate in te schakelen. Onze aankoopmakelaars zijn experts in woningen aankopen en verkopen en kennen inmiddels alle ins en outs.. Voordat we beginnen gaan wij graag met u een vrijblijvend gesprek aan. Wat voor een woning wilt u kopen? Koopt u alleen of met een partner? Wat is het doel van uw koop? Wij stellen vooraf goed vast wat u wensen zijn, zodat we een duidelijk profiel hebben en u passende advies kunnen geven.
waarom u kiest voor m&d real estate.

Wij helpen u graag met
de volgende diensten

Woning verkopen

U wilt uw woning tegen een reële prijs en binnen een redelijke termijn verkopen? Deze nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar. Een persoonlijke en betrokken makelaar die mee gaat met de ontwikkelingen...

Woning kopen

Het begin van een spannend traject. Voor veruit de meeste mensen is de aankoop van een huis de grootste uitgave in hun leven. Een spannend traject met grote financiële gevolgen. Begeleiding door een ervaren en kundige makelaar...

Woning taxeren

Voor een objectieve waarde vaststelling van woningen, bouwgrond, appartementen en wooncomplexen of bedrijfsonroerend goed schakelt u een makelaar/taxateur in die over de vereiste kennis beschikt.

Waardebepaling

Als u wilt weten wat de actuele waarde van uw woning is, kunt u ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek en opname van uw woning.

Vertrouw op een expert

Bij M&D Real Estate ligt onze expertise bij het aankopen en verkopen van woningen. Daarnaast bieden wij ook taxaties en woning styling aan. Ook werken wij zij-aan-zij met hypotheekadviseurs. Zo kunnen wij u van A tot Z begeleiden en van dienst zijn.

De woningmarkt is continue in beweging met nieuwe trends, wetten en regels, starters en meer. Wij lezen ons constant in over de veranderingen op de markt en omdat wij elke dag het aanbod in de gaten houden zijn we erg up-to date. Kortom, de makelaars van M&D Real Estate zijn de experts op de huizenmarkt. 

SNEL EN GRATIS ADVIES KRIJGEN

Geheel vrijblijvend
informatie ontvangen?

  Wat onze klanten zeggen

  Contact opnemen

  TELEFOON

  085 – 047 9014
  Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

  email

  info@mndrealestate.nl

  over ons

  Bij M&D Real Estate staat u centraal en geniet u van een betrokken en deskundige aanpak. Wij proberen uw belang altijd zo goed mogelijk te dienen en het beste resultaat te realiseren.

  Google Beoordelingen
  5.0
  Gebaseerd op 62 beoordelingen

  © 2024 M&D Real Estate

  Gemaakt door Nano Web