Team van ervaren aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar begrijpen we hoe overweldigend het kan zijn om een huis te kopen. Er zijn zoveel factoren waarmee rekening moet worden gehouden, van het vinden van de juiste locatie tot het onderhandelen over de prijs. Daarom staan wij klaar om onze expertise en ervaring te gebruiken om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met aankoopmakelaar is dat we een grondige kennis hebben van de huizenmarkt en de lokale omgeving. We volgen voortdurend de laatste ontwikkelingen, kennen de trends en begrijpen de waarde van onroerend goed in verschillende gebieden. Deze kennis stelt ons in staat om u te helpen bij het vinden van de perfecte woning die past bij uw budget en behoeften.

Daarnaast nemen we het zware werk uit handen door het zoeken naar geschikte huizen voor u over te nemen. We hebben toegang tot uitgebreide databases en netwerken, en we zijn goed verbonden in de vastgoedgemeenschap. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt huizen vinden die aan uw criteria voldoen. Dit bespaart u kostbare tijd en energie.

Hulp van een ervaren aankoopmakelaar

Wanneer u eenmaal een woning heeft gevonden die u interesseert, zullen we u begeleiden bij het doen van een grondige inspectie en het beoordelen van de waarde van het pand. We hebben ervaring met het herkennen van mogelijke problemen en kunnen u adviseren over de onderhandelingen met de verkoper. Onze doelstelling is om ervoor te zorgen dat u een eerlijke prijs betaalt voor uw nieuwe woning.

Bovendien zijn we er om u te ondersteunen gedurende het hele aankoopproces, inclusief het afhandelen van de administratieve taken en het begrijpen van de juridische documenten. We zorgen ervoor dat alles volgens de regels verloopt en dat u volledig op de hoogte bent van uw rechten en verplichtingen.

Illustration-03.png

1. Kennismakingsgesprek om ideeën uit wisselen

U wilt een woning kopen? Dan doet u er goed aan om een aankoopmakelaar van M&D Real Estate in te schakelen. Onze aankoopmakelaars zijn experts in woningen aankopen en verkopen en kennen inmiddels alle ins en outs.. Voordat we beginnen gaan wij graag met u een vrijblijvend gesprek aan. Wat voor een woning wilt u kopen? Koopt u alleen of met een partner? Wat is het doel van uw koop? Wij stellen vooraf goed vast wat u wensen zijn, zodat we een duidelijk profiel hebben en u passende advies kunnen geven.
waarom u kiest voor m&d real estate.

Wij helpen u graag met
de volgende diensten

Woning verkopen

U wilt uw woning tegen een reële prijs en binnen een redelijke termijn verkopen? Deze nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar. Een persoonlijke en betrokken makelaar die mee gaat met de ontwikkelingen...

Woning kopen

Het begin van een spannend traject. Voor veruit de meeste mensen is de aankoop van een huis de grootste uitgave in hun leven. Een spannend traject met grote financiële gevolgen. Begeleiding door een ervaren en kundige makelaar...

Woning taxeren

Voor een objectieve waarde vaststelling van woningen, bouwgrond, appartementen en wooncomplexen of bedrijfsonroerend goed schakelt u een makelaar/taxateur in die over de vereiste kennis beschikt.

Waardebepaling

Als u wilt weten wat de actuele waarde van uw woning is, kunt u ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek en opname van uw woning.

Vertrouw op een expert

Bij M&D Real Estate ligt onze expertise bij het aankopen en verkopen van woningen. Daarnaast bieden wij ook taxaties en woning styling aan. Ook werken wij zij-aan-zij met hypotheekadviseurs. Zo kunnen wij u van A tot Z begeleiden en van dienst zijn.

De woningmarkt is continue in beweging met nieuwe trends, wetten en regels, starters en meer. Wij lezen ons constant in over de veranderingen op de markt en omdat wij elke dag het aanbod in de gaten houden zijn we erg up-to date. Kortom, de makelaars van M&D Real Estate zijn de experts op de huizenmarkt. 

SNEL EN GRATIS ADVIES KRIJGEN

Geheel vrijblijvend
informatie ontvangen?

  Wat onze klanten zeggen

  Contact opnemen

  TELEFOON

  085 – 047 9014
  Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

  email

  info@mndrealestate.nl

  over ons

  Bij M&D Real Estate staat u centraal en geniet u van een betrokken en deskundige aanpak. Wij proberen uw belang altijd zo goed mogelijk te dienen en het beste resultaat te realiseren.

  Google Beoordelingen
  5.0
  Gebaseerd op 75 beoordelingen

  © 2024 M&D Real Estate            Algemene voorwaarden

  Gemaakt door Nano Web