Advies op maat van makelaars in Amsterdam

Bent u op zoek naar ervaren makelaars in Amsterdam die u kan assisteren bij het kopen of verkopen van uw woning? Zoek niet verder! Bij M&D Real Estate staan wij voor u klaar om u door elke stap van het proces te begeleiden en u te voorzien van professioneel advies. Met onze uitgebreide kennis van de Amsterdamse vastgoedmarkt en ons toegewijde team van experts, kunt u erop vertrouwen dat wij uw belangen altijd voorop stellen.

Als makelaars in Amsterdam hebben wij een diepgaand inzicht in de lokale markt. Wij begrijpen dat elke buurt zijn eigen unieke kenmerken heeft en wij zorgen ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Of u nu een woning wilt kopen in het levendige stadscentrum van Amsterdam of juist de voorkeur geeft aan een rustige buitenwijk, wij kennen de verschillende wijken en kunnen u helpen de perfecte plek te vinden die voldoet aan uw wensen.

Ervaren makelaars in Amsterdam

Onze diensten omvatten zowel de verkoop als de aankoop van onroerend goed. Als u uw woning wilt verkopen, zorgen onze makelaars in Amsterdam voor een professionele presentatie, effectieve marketing en maximale exposure, zodat uw woning de aandacht krijgt die het verdient. Als u op zoek bent naar een nieuwe woning, luisteren wij naar uw specifieke behoeften en gaan wij actief op zoek naar de beste opties die aansluiten bij uw wensen en budget.

Bij M&D Real Estate begrijpen wij dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke beslissing is. Daarom streven wij ernaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons team van professionele en ervaren makelaars staat klaar om u te begeleiden en u te helpen bij elke stap. Wij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden, eventuele zorgen weg te nemen en ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt gedurende het gehele proces.

Illustration-03.png

Kennismakingsgesprek om ideeën uit wisselen

U wilt een woning kopen? Dan doet u er goed aan om een aankoopmakelaar van M&D Real Estate in te schakelen. Onze aankoopmakelaars zijn experts in woningen aankopen en verkopen en kennen inmiddels alle ins en outs.. Voordat we beginnen gaan wij graag met u een vrijblijvend gesprek aan. Wat voor een woning wilt u kopen? Koopt u alleen of met een partner? Wat is het doel van uw koop? Wij stellen vooraf goed vast wat u wensen zijn, zodat we een duidelijk profiel hebben en u passende advies kunnen geven.
waarom u kiest voor m&d real estate.

Wij helpen u graag met
de volgende diensten

Woning verkopen

U wilt uw woning tegen een reële prijs en binnen een redelijke termijn verkopen? Deze nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar. Een persoonlijke en betrokken makelaar die mee gaat met de ontwikkelingen...

Woning kopen

Het begin van een spannend traject. Voor veruit de meeste mensen is de aankoop van een huis de grootste uitgave in hun leven. Een spannend traject met grote financiële gevolgen. Begeleiding door een ervaren en kundige makelaar...

Woning taxeren

Voor een objectieve waarde vaststelling van woningen, bouwgrond, appartementen en wooncomplexen of bedrijfsonroerend goed schakelt u een makelaar/taxateur in die over de vereiste kennis beschikt.

Waardebepaling

Als u wilt weten wat de actuele waarde van uw woning is, kunt u ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek en opname van uw woning.

Vertrouw op een expert

Bij M&D Real Estate ligt onze expertise bij het aankopen en verkopen van woningen. Daarnaast bieden wij ook taxaties en woning styling aan. Ook werken wij zij-aan-zij met hypotheekadviseurs. Zo kunnen wij u van A tot Z begeleiden en van dienst zijn.

De woningmarkt is continue in beweging met nieuwe trends, wetten en regels, starters en meer. Wij lezen ons constant in over de veranderingen op de markt en omdat wij elke dag het aanbod in de gaten houden zijn we erg up-to date. Kortom, de makelaars van M&D Real Estate zijn de experts op de huizenmarkt. 

SNEL EN GRATIS ADVIES KRIJGEN

Geheel vrijblijvend
informatie ontvangen?

  Wat onze klanten zeggen

  Contact opnemen

  TELEFOON

  085 – 047 9014
  Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

  email

  info@mndrealestate.nl

  over ons

  Bij M&D Real Estate staat u centraal en geniet u van een betrokken en deskundige aanpak. Wij proberen uw belang altijd zo goed mogelijk te dienen en het beste resultaat te realiseren.

  Google Beoordelingen
  5.0
  Gebaseerd op 62 beoordelingen

  © 2024 M&D Real Estate

  Gemaakt door Nano Web