Een verkoopmakelaar van M&D

Als verkoopmakelaar begrijpen we dat het verkopen van een huis een belangrijke en vaak emotionele beslissing is. Daarom staan wij klaar om onze expertise en ervaring in te zetten om u te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces.

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met een verkoopmakelaar is dat we een grondige kennis hebben van de vastgoedmarkt en de lokale omgeving. We volgen voortdurend de markttrends en begrijpen de waarde van onroerend goed in verschillende gebieden. Deze kennis stelt ons in staat om een realistische en competitieve verkoopprijs voor uw woning vast te stellen.

Daarnaast hebben we de ervaring en de middelen om uw woning op de juiste manier te presenteren aan potentiële kopers. We weten hoe we uw woning aantrekkelijk kunnen maken met professionele foto’s, virtuele rondleidingen en pakkende beschrijvingen. We gebruiken ons uitgebreide netwerk en onze marketingvaardigheden om uw woning onder de aandacht te brengen van geïnteresseerde kopers.

Team van ervaren verkoopmakelaar

Als verkoopmakelaar nemen we de stress en het gedoe van de onderhandelingen uit handen. We zijn bedreven in het voeren van onderhandelingen en weten hoe we uw belangen het beste kunnen behartigen. We zorgen ervoor dat u de best mogelijke verkoopprijs krijgt en begeleiden u bij het afhandelen van de contractuele en juridische aspecten van de verkoop.

Bovendien zijn we er om u te ondersteunen gedurende het hele verkoopproces. We zorgen voor de planning en organisatie van bezichtigingen, beantwoorden vragen van potentiële kopers en begeleiden u bij het afhandelen van de administratieve taken. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u goed geïnformeerd bent en de juiste beslissingen neemt.

Illustration-03.png

1. Kennismakingsgesprek om ideeën uit wisselen

U wilt een woning kopen? Dan doet u er goed aan om een aankoopmakelaar van M&D Real Estate in te schakelen. Onze aankoopmakelaars zijn experts in woningen aankopen en verkopen en kennen inmiddels alle ins en outs.. Voordat we beginnen gaan wij graag met u een vrijblijvend gesprek aan. Wat voor een woning wilt u kopen? Koopt u alleen of met een partner? Wat is het doel van uw koop? Wij stellen vooraf goed vast wat u wensen zijn, zodat we een duidelijk profiel hebben en u passende advies kunnen geven.
waarom u kiest voor m&d real estate.

Wij helpen u graag met
de volgende diensten

Woning verkopen

U wilt uw woning tegen een reële prijs en binnen een redelijke termijn verkopen? Deze nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar. Een persoonlijke en betrokken makelaar die mee gaat met de ontwikkelingen...

Woning kopen

Het begin van een spannend traject. Voor veruit de meeste mensen is de aankoop van een huis de grootste uitgave in hun leven. Een spannend traject met grote financiële gevolgen. Begeleiding door een ervaren en kundige makelaar...

Woning taxeren

Voor een objectieve waarde vaststelling van woningen, bouwgrond, appartementen en wooncomplexen of bedrijfsonroerend goed schakelt u een makelaar/taxateur in die over de vereiste kennis beschikt.

Waardebepaling

Als u wilt weten wat de actuele waarde van uw woning is, kunt u ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek en opname van uw woning.

Vertrouw op een expert

Bij M&D Real Estate ligt onze expertise bij het aankopen en verkopen van woningen. Daarnaast bieden wij ook taxaties en woning styling aan. Ook werken wij zij-aan-zij met hypotheekadviseurs. Zo kunnen wij u van A tot Z begeleiden en van dienst zijn.

De woningmarkt is continue in beweging met nieuwe trends, wetten en regels, starters en meer. Wij lezen ons constant in over de veranderingen op de markt en omdat wij elke dag het aanbod in de gaten houden zijn we erg up-to date. Kortom, de makelaars van M&D Real Estate zijn de experts op de huizenmarkt. 

SNEL EN GRATIS ADVIES KRIJGEN

Geheel vrijblijvend
informatie ontvangen?

  Wat onze klanten zeggen

  Contact opnemen

  TELEFOON

  085 – 047 9014
  Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

  email

  info@mndrealestate.nl

  over ons

  Bij M&D Real Estate staat u centraal en geniet u van een betrokken en deskundige aanpak. Wij proberen uw belang altijd zo goed mogelijk te dienen en het beste resultaat te realiseren.

  Google Beoordelingen
  5.0
  Gebaseerd op 70 beoordelingen

  © 2024 M&D Real Estate            Algemene voorwaarden

  Gemaakt door Nano Web