Over M&D Real Estate

Bij M&D Real Estate ligt onze expertise bij het aankopen en verkopen van woningen. Daarnaast bieden wij ook taxaties en woning styling aan. Ook werken wij zij-aan-zij met hypotheekadviseurs. Zo kunnen wij u van A tot Z begeleiden en van dienst zijn.

De woningmarkt is continue in beweging met nieuwe trends, wetten en regels, starters en meer. Wij lezen ons constant in over de veranderingen op de markt en omdat wij elke dag het aanbod in de gaten houden zijn we erg up-to date. Kortom, de makelaars van M&D Real Estate zijn de experts op de huizenmarkt. Bij M&D Real Estate staan we dicht bij de markt waardoor het mogelijk is om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en te helpen. Ons doel en motto is om iedereen te voorzien van de perfecte aan of verkoopbegeleiding en dat er met een fijne ervaring wordt teruggekeken naar onze dienstverlening. Onze visie is om een tevreden klantenbestand op te bouwen waarin de klant voorop staat. Zoals u kunt zien zijn we goed op weg gezien onze mooie reviews op basis van de goede ervaringen van onze opdrachtgevers. Wij bieden een FULL SERVICE begeleiding aan tegen een aantrekkelijk tarief met alles op en eraan, waarbij wij onze opdrachtgevers compleet ontzorgen!

Ons hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van M&D Real Estate is gevestigd in Spijkenisse. Ons werkgebied is echter behoorlijk groot. Wij zijn operationeel in: Amsterdam, Amstelveen, Delft, Den Haag, Leiden, Leidschendam, Voorburg, Rotterdam, Utrecht, Wassenaar, Westland en Zoetermeer. In hoofdlijnen is 90% van ons werkgebied tussen Den Haag en Rotterdam, vandaar onze keuze te vestigen in Spijkenisse. Het is makkelijk bereikbaar voor zowel klanten als onze makelaars.

Mocht u geïnteresseerd zijn meer over ons te weten of heeft u vragen? Dan kunt u ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Alle expertise onder één dak

Bij M&D Real Estate geniet u van klantgerichte en professionele ondersteuning in verschillende facetten van makelaardij.

Bekijk alle diensten

Bij M&D Real Estate kunt u terecht voor professionele begeleiding. Bekijk al onze diensten.

Plan een afspraak in

Laat u adviseren tijdens een geheel vrijblijvend gesprek. Kies een dag en tijdstip in onze planner.

Wat onze klanten zeggen

Contact opnemen

TELEFOON

085 – 047 9014
Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

email

info@mndrealestate.nl

over ons

Bij M&D Real Estate staat u centraal en geniet u van een betrokken en deskundige aanpak. Wij proberen uw belang altijd zo goed mogelijk te dienen en het beste resultaat te realiseren.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 70 beoordelingen

© 2024 M&D Real Estate            Algemene voorwaarden

Gemaakt door Nano Web