Professioneel interieuradvies

Bent u op zoek naar een interieurarchitect die uw woning op een dynamische manier kan inrichten, waarbij gelet wordt op detail? Heeft u een binnenhuisarchitect nodig voor de verbouwing van uw huis, of wilt u uw huis opnieuw inrichten? Heeft u interieurstyling advies nodig? In samenwerking met interieurstylisten met oog voor de juiste balans tussen verlichting, kleur, vorm, materialen en akoestiek, bieden wij naast services in de makelaardij ook interieurstyling aan. Het is voor ons ook belangrijk al onze ontwerpen zo duurzaam mogelijk te maken. Bij de interieurstyling van uw woning wordt daar dan ook rekening mee gehouden. Zo dragen wij samen met u bij aan een schone wereld.

who we are.

Binnenhuis stylist

M&D Real Estate verzorgt voor u het gehele traject, van schetsontwerp tot totaalverbouwing. M&D Real Estate doet de projectbegeleiding en geeft advies, werkt samen met de aannemer en controleert de voorgang van het project. Ook is hierbij het bewaken van het concept zeer belangrijk en natuurlijk wordt het kostenplaatje goed in de gate gehouden. Bent u geïnteresseerd en wilt u een binnenhuisarchitect inhuren? Dan komen wij graag bij u langs voor een brainstormsessie op maat.

Wilt u meer weten over onze tarieven of heeft u vragen en/of opmerkingen?Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten bij M&D Real Estate helpen u graag aan antwoorden of een persoonlijk op maat gemaakt tarief!

SNEL EN GRATIS ADVIES KRIJGEN

Geheel vrijblijvend
informatie ontvangen?

  Contact opnemen

  TELEFOON

  085 – 047 9014
  Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

  email

  info@mndrealestate.nl

  over ons

  Bij M&D Real Estate staat u centraal en geniet u van een betrokken en deskundige aanpak. Wij proberen uw belang altijd zo goed mogelijk te dienen en het beste resultaat te realiseren.

  Google Beoordelingen
  5.0
  Gebaseerd op 70 beoordelingen

  © 2024 M&D Real Estate            Algemene voorwaarden

  Gemaakt door Nano Web