Taxaties

Mogelijk weet u niet of u een waardebepaling of taxatierapport nodig heeft, gevalideerd of niet. Dat geeft niet, wij helpen u daar graag bij. Bel ons dan gerust met uw vraag. Voor taxaties in Rotterdam, Den Haag en omstreken kunt u altijd bij ons terecht.

Heeft u een taxatierapport nodig, bijvoorbeeld voor de aanvraag van een hypotheek, inzake een aanslag erfbelasting, bij een bezwaar tegen de WOZ-waardering of een echtscheiding, dan bepaalt een van onze erkende taxateurs de waarde van het pand en legt dit vast in een taxatierapport. Indien gewenst laten we dit rapport beoordelen door het Nederlands Woning Waarde Instituut. Na goedkeuring is dit een NWWI-taxatierapport. Deze gevalideerde taxatie wordt door elke bank en financiële instelling geaccepteerd.

who we are.

Waardebepaling

Vaak wordt taxatie genoemd terwijl een waardebepaling bedoeld wordt. In beide gevallen kunnen wij u helpen. Een waardebepaling is voldoende als u overweegt uw huis te koop te zetten en daarvoor een indicatie van de marktwaarde wenst. Deze waardebepaling werken wij schriftelijk voor u uit in een offerte en bieden u dat gratis aan. Wilt u daar meer over weten? Bel ons dan gerust even.

Een aankoopmakelaar van M&D Real Estate helpt u om een huis te taxeren tegen de beste voorwaarden. Wilt u meer weten over onze tarieven, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en dan zorgt M&D Real Estate voor een prijs op maat!

SNEL EN GRATIS ADVIES KRIJGEN

Geheel vrijblijvend
informatie ontvangen?

  Contact opnemen

  TELEFOON

  085 – 047 9014
  Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

  email

  info@mndrealestate.nl

  over ons

  Bij M&D Real Estate staat u centraal en geniet u van een betrokken en deskundige aanpak. Wij proberen uw belang altijd zo goed mogelijk te dienen en het beste resultaat te realiseren.

  Google Beoordelingen
  5.0
  Gebaseerd op 74 beoordelingen

  © 2024 M&D Real Estate            Algemene voorwaarden

  Gemaakt door Nano Web