Wij staan voor een
klantgerichte, betrokken
en deskundige aanpak
Onze diensten
085 - 047 90 14
onze missie.

Gedreven aankoop- en verkoopmakelaars die gaan voor het beste resultaat

We streven er continu naar om de beste en woonervaring te bieden. Vandaag, beter dan gisteren. Morgen, beter dan vandaag. Wij zijn de makelaar waar u op kunt bouwen. We werken in uw voordeel en zijn zo transparant mogelijk voor de beste resultaten. Wij nemen uw zorgen uit handen en zorgen voor een soepele ervaringen. Laat u vandaag nog geheel vrijblijvend adviseren door onze professionals. Klik hier.

Woning kopen?

Het aankopen van een nieuw ‘thuis’ is een emotionele beslissing. Bij het nemen van die beslissing kunnen wij u natuurlijk niet helpen, dat is iets persoonlijks. Echter, na emotie komt ook het rationele gedeelte. Hierbij kunnen wij u natuurlijk wel bijstaan. Door onze regionale markt- en bouwkundige kennis kijken wij met u mee of de woning wel marktconform geprijsd is en of de woning wel of niet in een goede bouwkundig staat verkeert. Ook gaan we na of er mogelijke planologische en bestemmingsplan technische zaken zijn die invloed kunnen hebben op de toekomstige waardeontwikkeling.

Illustration-01

Woning verkopen?

Als u besluit uw woning te verkopen dan breekt vaak een intensieve periode aan. Waar moet u beginnen? Hoeveel is mijn woning waard? Niet alleen omdat het verkopen van een huis tijd vergt, maar omdat het vaak ook gepaard gaat met veel emoties. Wij begrijpen dat en houden hier rekening mee. Zodat we steeds weer de optimale omstandigheden kunnen creëren om uw huis zo goed en snel mogelijk voor de hoogste prijs kunnen verkopen!

Illustration-02
waarom u kiest voor m&d real estate.

Wij helpen u graag met
de volgende diensten

Woning verkopen

U wilt uw woning tegen een reële prijs en binnen een redelijke termijn verkopen? Deze nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar. Een persoonlijke en betrokken makelaar die mee gaat met de ontwikkelingen...

Woning kopen

Het begin van een spannend traject. Voor veruit de meeste mensen is de aankoop van een huis de grootste uitgave in hun leven. Een spannend traject met grote financiële gevolgen. Begeleiding door een ervaren en kundige...

Woning taxeren

Voor een objectieve waarde vaststelling van woningen, bouwgrond, appartementen en wooncomplexen of bedrijfsonroerend goed schakelt u een makelaar/taxateur in die over de vereiste kennis beschikt.

Waardebepaling

Als u wilt weten wat de actuele waarde van uw woning is, kunt u ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek en opname van uw woning.

Wat onze klanten zeggen

SNEL EN GRATIS ADVIES KRIJGEN

Geheel vrijblijvend
informatie ontvangen?

  Contact opnemen

  TELEFOON

  085 – 047 9014
  Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

  email

  info@mndrealestate.nl

  over ons

  Bij M&D Real Estate staat u centraal en geniet u van een betrokken en deskundige aanpak. Wij proberen uw belang altijd zo goed mogelijk te dienen en het beste resultaat te realiseren.

  Google Beoordelingen
  5.0
  Gebaseerd op 74 beoordelingen

  © 2024 M&D Real Estate            Algemene voorwaarden

  Gemaakt door Nano Web