Overzicht

Starters opgelet! Dit nieuwbouw appartement (studio) bevindt zich in de populaire Houthavens! Het complex stamt uit 2015 en is perfect ingedeeld met een slaapgedeelte, woongedeelte, open keuken met eiland, badkamer en een separaat toilet. Het zonnige balkon is gelegen op het zuidwesten met een fraai uitzicht op het water. Wil jij komen kijken? Neem dan nu contact met ons op!

Indeling:
Via de lift of het trappenhuis bereik je het appartement op de eerste verdieping. Bij binnenkomst kom je terecht in de hal welke toegang geeft tot de badkamer, separaat toilet en de leefruimte.

De leefruimte is slim ingedeeld waardoor er genoeg plek is voor een zithoek, eethoek en slaapruimte. Het appartement heeft een grote raampartij aan de voorzijde waardoor de lichtinval erg prettig is! De luxe open keuken is voorzien van inbouwapparatuur (koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, combi oven/magnetron en vaatwasser) én een spoeleiland waar gezellig plaats aan genomen kan worden met barkrukken. Hiernaast is er een gezellige zithoek gecreëerd met toegang tot het balkon. Het balkon is van goed formaat en is gelegen op het zuidwesten waardoor u heerlijk kan genieten van de zon én het fraaie uitzicht op het water en de gemeenschappelijke tuin. Het slaapgedeelte is gesitueerd aan de achterzijde met plek voor een groot bed en heeft een inbouwkast.

De badkamer is te bereiken vanuit de hal en heeft een inloopdouche en een wastafel. Verder bevinden zich in de hal een separaat toilet, een wasmachineaansluiting en inbouwkasten met de meterkast, stadverwarmingsunit en de WTW-balansventilatie. Het appartement is opgeleverd in 2015, is netjes afgewerkt en voorzien van een laminaat vloer en vloerverwarming. Op de begane grond vind je de gemeenschappelijke fietsenstalling en gemeenschappelijke binnentuin.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in de populaire Houthavens. De Houthavens zijn helemaal hip en trendy om te wonen. De wijk kenmerkt zich door zijn stedelijke architectuur en maritieme sfeer en het grenst aan de gezellige Spaarndammerbuurt en het Westerpark. Op loopafstand vind je alle winkels voor de dagelijkse boodschappen zoals een Albert Heijn. Ook is er aan horecagelegenheid geen gebrek! Denk hierbij aan Karaat, de Walvis, Vessel Kitchen & Bart, bij REM eiland of Pont 13 om de hoek.

Daarnaast ligt de gezellige Jordaan op nog geen 5 minuten fietsen. Met zowel het openbaar vervoer als met de auto is de locatie zeer goed bereikbaar. Het Centraal Station ligt op 10 minuten fietsen en binnen 5 minuten ben je met de auto op de ringweg A10-west.

Vereniging van Eigenaren:
De VvE wordt professioneel beheerd. Er is een reservefonds en een MJOP en de maandelijkse kosten bedrage €137,60.

Erfpacht:
Het huidige erfpacht tijdvak loopt t/m 30 juni 2064. Het betreft een jaarlijkse indexering en de kosten dit jaar bedragen €810,68. De aanvraag voor het overstappen naar eeuwigdurende erfpacht is gedaan, na 2064 zal de canon circa € 747,- bedragen.

Bijzonderheden:
- 34,4m2 BBMI gemeten;
- Studio/appartement in de Houthavens;
- Energielabel A;
- Volledig geïsoleerd;
- Stadsverwarming en WTW-installatie;
- Voorzien van vloerverwarming;
- Zonnepanelen;
- Maandelijkse servicekosten €137,60;
- Huidig erfpacht tijdvak t/m 2064 met jaarlijkse indexering;
- De aanvraag voor het overstappen naar eeuwigdurende erfpacht is gedaan;
- Gemeenschappelijke binnentuin;
- Gemeenschappelijke fietsenstalling;
- Oplevering mogelijk vanaf 16 juli 2023;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

  • Status Aangekocht
  • Oppervlakte35 m² wonen
  • Locatie1013 BD Amsterdam
  • Type Appartement
  • Apartments
  • Total Towers
  • Flat Size