Overzicht

Drie kamer appartement gelegen in het populaire Nassau-kwartier van Schiedam West. Het complex is gelegen tussen de Stadhouderslaan en Warande. Het complex bestaat uit drie woonlagen, waarbij het appartement gelegen is op de eerste verdieping met een zonnig balkon gelegen op het zuid-oosten!

Begane grond:
Afgesloten centrale entree met bellentableau en brievenbussen.

Eerste verdieping:
Entree van de woning met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het complex en biedt middels een schuifpui toegang tot een zonnig terras op het zuid-oosten. De open keuken is bereikbaar vanuit de woonkamer en is voorzien van een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, koel-vriescombinatie en oven. Vanuit de keuken is een bijkeuken bereikbaar, hier is de wasmachine aansluiting gesitueerd alsmede de cv-opstelling. Slaapkamer één en twee treft u aan de voorzijde van de woning. De badkamer is inpandig en voorzien van een douche en een dubbele wastafel met meubel. Vanuit de hal is een separaat toilet bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Recht van erfpacht lopend 30 juni 2087;
- Erfpacht afgekocht tot 30 juni 2037;
- Bijdrage vereniging van eigenaren € 180,-;
- Zonnig, groot balkon (gelegen zuid-oosten);
- Berging in de onderbouw;
- Oplevering in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

  • Status Verkocht
  • Oppervlakte62 m² wonen
  • Locatie3116 GE Schiedam
  • Type Appartement
  • Apartments
  • Total Towers
  • Flat Size