Overzicht

Starters opgelet! Verrassend licht hoek-appartement gelegen aan één van de mooiste straten van de wijk Blijdorp/Bergpolder! Woon je eenmaal in de wijk, dan wil je hier nooit meer weg! Dit knusse appartement heeft een fijne woonkamer, met ramen rondom, zodat je op de bank lekker vrij naar buiten kunt kijken. De woning beschikt verder over een separate keuken, riante masterbedroom en een badkamer mét bad!
Deze benedenwoning is ideaal voor de starter die zijn eigen woondroom wil gaan realiseren. Deze woning biedt daarin alles wat je zoekt!

Locatie:
De wijken Blijdorp en Bergpolder staan bekend om hun groene karakter, rust en toch perfecte ligging ten opzichte van het bruisende centrum en uitvalswegen. De Noorderhavenkade in het bijzonder, is een ruim opgezette straat, met in het midden ruimte voor groen en verschillende scholen. Je kunt in deze speel-/ligweide aan de Noorderhavenkade heerlijk recreëren en het echt als jouw achtertuin gaan gebruiken! Het Vroesenpark en de nabij gelegen Diergaarde Blijdorp geven je de nodige recreatie en ontspanningsmogelijkheden, supermarkten bevinden zich aan het einde van de straat aan het Stadhoudersplein, metrohalte Blijdorp brengt je binnen no-time in de stad of ga een heerlijk stukje fietsen en ontdek wat Rotterdam te bieden heeft!

Indeling:
Eigen entree vanaf de straat.

Vanuit het portiek, met tochtportaal met originele wandtegels, betreed je de woning met direct aan je rechter hand de woonkamer. Een lichte ruimte met vele raampartijen die deze ruimte bijzonder veel karakter meegeven. De naastgelegen keuken is voorzien van keukenblok en losse apparatuur. Tevens vind je hier de opstelplaats van de CV-ketel.

De masterbedroom is gelegen aan het einde van de hal. Deze riante kamer beschikt over een vaste kastenwand. De badkamer, tot slot, is gelegen halverwege de hal en voorzien van douche in bad, toilet en wastafelmeubel.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte circa 52 m2 (NEN2580 ingemeten)
- Eigen grond
- Blijdorp/Bergpolder is aangewezen tot beschermd stadsgezicht
- Vroesenpark is gelegen op 10 minuten lopen. Kralingse Plas op fietsafstand
- Zeer licht, vanwege de hoekligging
- Door de gehele woning ligt een verzorgde laminaatvloer
- Volledig voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen
- Verwarming en warm water via CV-ketel (2013)
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 75,-
- Vanwege het bouwjaar zal er een ouderdoms- en asbestclausule opgenomen worden in de koopovereenkomst
- Oplevering in overleg, kan snel

  • Status Verkocht
  • Oppervlakte52 m² wonen
  • Locatie3038 XH Rotterdam
  • Type Appartement
  • Apartments
  • Total Towers
  • Flat Size