Overzicht

Licht en royaal 3-kamer appartement met prachtig uitzicht op de bekendste gebouwen en bruggen van Rotterdam, op een geweldige locatie in het centrum. Gelegen aan een autovrije kade met een heerlijk balkon op het zuiden. Wonen in het Martiem District betekent wonen in een rustige woonomgeving, omringd door water, boten en het bruisende centrum om de hoek. Hier wil je wonen!

Het stadsdriehoek is een historisch havengebied in combinatie met hotspots van nu. In dit gebied wordt gewoond, gewerkt en geleefd en is daarom continu in beweging, met de leukste plekken van Rotterdam om de hoek. Zo zijn de Meent, Witte de Withstraat, Pannekoekstraat de plekken waar u kunt genieten van de stad, winkels, boetiekjes, restaurants en cafés. Diverse supermarkten, (hoge) scholen, supermarkten en Restaurant Fred op loopafstand.

Indeling
Begane grond;
Centraal afgesloten entree met brievenbussen, videofoon, trappenhuis en een lift. Ook vind je hier de bergingen en de parkeerplaatsen.

Verdieping 5;
Entree, hal met toegang tot alle verblijven. Slaapkamer I, naastgelegen hoofdslaapkamer II met beiden uitzicht op de gezellige kade en Rotterdams nieuwste aanwinst: De CoolTower. Badkamer met inloopdouche, 2 wastafels en toilet. Berging met wasmachine aansluiting.

Zeer ruime en lichte woonkamer door vele raampartijen met houten vloer. L-vormige open keuken met diverse inbouwapparatuur, eetgedeelte met erker. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon gelegen op het zuiden met prachtig uitzicht.

Bijzonderheden;
- Energielabel A
- Bouwjaar 1988
- Erfpacht canon ca. € 330,- per kwartaal en loopt tot 31-12-2053
- Balkon op het zuiden
- Oplevering in overleg
- Houten vloer
- Parkeerplaats wordt los aangeboden voor € 30.000,-
- VvE € 335,- incl. € 154,- voorschot stookkosten

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

  • Status Aangekocht
  • Oppervlakte76 m² wonen
  • Locatie3011 VX Rotterdam
  • Type Appartement
  • Apartments
  • Total Towers
  • Flat Size