Overzicht

Ben je STARTER en op zoek naar een eigen stekje? Laat deze woning dan niet aan je voorbij gaan! Dit fijne appartement is perfect gelegen in een rustige wijk, maar met alle stadse voorzieningen binnen handbereik. Door een renovatie in 2008 is dit appartement intern volledig gemoderniseerd en in 2021 heeft het zelfs een nieuwe badkamer gekregen! Je kunt de woning direct betreden, maar je zou ook de indeling om kunnen gooien om alles naar eigen wens te veranderen. Vraag tijdens de bezichtiging om alle mogelijkheden! Kom jij kijken en ervaren of deze woning aan jouw woonwensen voldoet?!

Het appartementencomplex is een Rijksmonument, ontworpen door architect W.Th. ten Bosch in Nieuw Zakelijke stijl, en is door de uitstraling met bijzondere gevelstenen en ronde balkons een architectonisch plaatje van de bouwstijl in de stedelijke bouwperiode van de 30-er jaren.

Locatie:
De mooie ligging van dit appartement wordt gekenmerkt door rust, groen en toch ook de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Rotterdam en de verschillende uitvalswegen. Blijdorp is een zeer populaire woonwijk onder starters en jonge gezinnen en niet voor niets een wijk met een beschermd stadsgezicht. Met een locatie als de Schepenstraat, nabij de prachtig groene Statensingel, bevind je je op loopafstand van het Centraal Station, kun je boodschappen doen aan het Stadhoudersplein of Eudokiaplein, pak je de tram richting de stad om de hoek aan de Schieweg of kun je op de fiets in de heerlijke lente-/zomerzon de stad verkennen. Toch de stad uit? Dan zijn de snelwegen A13 en A20 met 5 minuten te bereiken. Dit is de IDEALE locatie om je als starter te vestigen!

Indeling:
Entree vanuit een gezamenlijk portiek.

Op de 1e verdieping bevindt zich, op het bordes, de voordeur tot dit leuke appartement. Vanuit de hal, voorzien van separaat toilet met opstelplaats voor de wasmachine, zijn alle vertrekken te bereiken. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en beschikt over prachtige lichtinval vanwege de grote raampartijen. Het eerste balkonnetje geeft je de gelegenheid om mooi over de straat uit te kijken.
Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer. De slaapkamer is middels en suite afgescheiden van de woonkamer. Middels de openslaande deuren bij de slaapkamer kun je het ruime balkon betreden. Het balkon is gelegen op het oosten en gesitueerd over de volledige breedte van het appartement, zodat je met meerdere mensen heerlijk van het ochtendzonnetje kunt genieten!
Aan de achterzijde is tevens de keuken gesitueerd. De keuken is voorzien van keukenblok in rechte opstelling, voorzien van 4-pits kookplaat, afzuigkap en oven. Ook vanuit de keuken is het balkon te bereiken.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de badkamer (2021 venieuwd). Een mooie ruimte voorzien van moderne betegeling, inloopdouche met glazen scherm, wastafelmeubel en vloerverwarming.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1937
- Rijksmonument
- Oppervlakte ca. 69 m²
- Ruim balkon op het oosten (ca. 8 m²)
- Badkamer vernieuwd in 2021 en voorzien van vloerverwarming
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Voorzien van CV-ketel (Remeha/2008)
- Zeer actieve VvE, maandelijk

  • Status Verkocht
  • Oppervlakte69 m² wonen
  • Locatie3039 NG Rotterdam
  • Type Appartement
  • Apartments
  • Total Towers
  • Flat Size