Overzicht

Een riant en licht vierkamer appartement met twee zonnige balkons gelegen in een rustig straatje in de gewilde en geliefde wijk Blijdorp. De woning verkeert in zeer goede staat en is direct te betrekken.
Dit appartement is gesitueerd op de eerste en derde verdieping in een goed onderhouden jaren dertig appartementengebouw. Het sfeervolle appartement is ruim van opzet en beschikt over vele authentieke jaren dertig details gecombineerd met moderne voorzieningen, zoals bijvoorbeeld de prachtige keuken (2019).
De woning is uitstekend gelegen! Het centrum van Rotterdam, Centraal Station Rotterdam, Randstad Rail Blijdorp, openbaar vervoer en uitvalswegen (A13 & A20), winkels en het Vroesenpark zijn allen op loopafstand bereikbaar.

Indeling

Een goed verzorgde trapopgang naar de ingang van de woning.
Open je de voordeur, dan kom je uit in de ruime hal. Vanuit de hal is de woonkamer, keuken, hoofdslaapkamer en het separate toilet toegankelijk. Tevens is hier de trap naar de tweede verdieping te vinden. De badkamer is via de ‘master bedroom’ te bereiken.

De woonkamer is heeft veel charme door de mooie raampartijen en glas-in-lood bovenramen die zorgen voor een lichte, toch sfeervolle ruimte. De gehele woning is voorzien van dubbelglas en voorzetramen (voor het glas in lood).
Er is ook een ruime inbouwkast aanwezig. De woonkamer is verzorgd en beschikt over een prachtige houten vloer. De wanden zijn gladgestuct en zijn in keurige staat.

Aan de achterzijde van de woning is de hoofdslaapkamer gelegen deze is ruim en op dezelfde manier afgewerkt als de woonkamer. Deze kijkt uit op de binnentuinen en heeft een badkamer ensuite. De badkamer is keurig betegeld met witte wanden en vloertegels. Ook bevindt hier zich de aansluiting van de wasmachine en droger.

De ruime en moderne keuken uit is ook te vinden aan de achterzijde. De gehele leuken incl. alle inbouwapparatuur zijn geplaatst in 2019. Er rust ook nog garantie op de keuken. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon, een heerlijk plekje om tot rust te komen!

Het separate toilet is in de gang aanwezig en is tevens netjes betegeld. Het toilet is in goede staat en er is een fonteintje aanwezig.

Tweede verdieping
Via de trap in de hal komt u binnen in wederom een ruime hal. Rechts van u bevindt zich de CV-ketel en links een ruime logeerkamer.
Ook treft u hier de ruime werkkamer. Vanuit de werkkamer heeft u ook toegang tot het balkon over de volledig breedte van het appartement, waar u tot 's avonds laat heerlijk in de zon zit.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1933
- Woonoppervlakte 93 m²
- Keuken 2019
- Verwarming en warm water middels CV-ketel
- Volledig dubbelglas
- Actieve en gezonde VvE, maandelijkse bijdrage € 85,-
- MJOP aanwezig, opstalverzekering aanwezig, en een onderhoudsreserve
- Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Status Verkocht
  • Oppervlakte93 m² wonen
  • Locatie3039 TM Rotterdam
  • Type Appartement